Blog cimkék
Tabella

A csoportok végeredményei

A nyolcaddöntők

A mérkőzések időrendben

Negyeddöntő

Döntők

A Csoport:

B Csoport

C Csoport

D Csoport

E Csoport

F Csoport

G Csoport

H Csoport

A góllövő lista>>>>

1 James Rodríguez 6
2 Thomas Müller 5
3 Neymar 4
3 Lionel Messi 4
3 Robin van Persie 4
4 Arjen Robben 3
4 André Schürrle 3
4 Karim Benzema 3
4 Enner Valencia 3
4 Xherdan Shaqiri 3
5 Toni Kroos 2
5 Miroslav Klose 2

Forrás:sport.hir24.hu

Forrás:sport365.hu

50 nap a rajtig, még nincs kész a megnyitó stadionja.....:

Továbbra is messze elmarad az időtervtől a Sao Pauló-i Arena Corinthians építése: a 2014-es labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésének helyszínt biztosító stadion még a hivatalos főpróba idejére sem lesz teljesen kész....

Az Arena Corinthians főpróbáját május 17-én vagy 18-án tartják meg, ám a világbajnokságra tervezett 68 ezres kapacitást még biztosan nem lehet tesztelni – legfeljebb 50 ezer szurkolót engednek be a stadionba.

„Ez nem akkora probléma. A kapacitás kétharmadát ki tudjuk próbálni, az elég. Sao Paulo kész lesz a megnyitóra. De ez egyáltalán nem jelenti, hogy időben elkészült volna. Mint azt önök is tudják, az átadási határidő 2014. január 15. volt” – nyilatkozta a helyszínbejáráson Jerome Valcke, a FIFA főtitkára a Reutersnek. Az Arena Corinthians befejezését halálos balesetek is késleltették, a munkálatokat többször le kellett állítani.

A világbajnokság előtt 50 nappal még három stadionban folynak a munkálatok (a legnagyobb a lemaradás Curitibában), a helyszínek közlekedési kiszolgálása pedig meglehetősen rossz – az infrastruktúra javítását célzó projektek sora maradt félbe (vagy egyáltalán el sem kezdődött). Sao Paulóban a stadionhoz tervezett buszállomás egészen biztosan nem készül el a világbajnokságig, és jelenleg az is kérdéses, hogy a metróállomás kijáróját át tudják-e időben adni.

Az Arena Corinthiansban az első világbajnoki mérkőzés a Brazília–Horvátország nyitó találkozó lesz, június 12-én.

Valcke kritizálta a curitibai Arena da Baixada stadionban tapasztalt helyzetet, a május 14-i tesztre készülő helyszínen ugyanis még 27 ezer szék hiányzik. Szintén nincs kész még a cuiabái Arena Pantanal, a hétvégére tervezett hivatalos megnyitó csúszik – a stadion tudniillik nem kapta meg a még hiányzó 5000 széket. A megnyitó valószínűleg május közepére tolódik.

Cuiabában június 13-án rendezik az első mérkőzést (Chile–Ausztrália),  Curitibában pedig június 16-án (Irán–Nigéria).

Forrás: nemzetisport.hu

Ez volt 2010-ben

focivb2014.startuzlet.hu - - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.