Blog cimkék
Tabella

A csoportok végeredményei

A nyolcaddöntők

A mérkőzések időrendben

Negyeddöntő

Döntők

A Csoport:

B Csoport

C Csoport

D Csoport

E Csoport

F Csoport

G Csoport

H Csoport

A góllövő lista>>>>

1 James Rodríguez 6
2 Thomas Müller 5
3 Neymar 4
3 Lionel Messi 4
3 Robin van Persie 4
4 Arjen Robben 3
4 André Schürrle 3
4 Karim Benzema 3
4 Enner Valencia 3
4 Xherdan Shaqiri 3
5 Toni Kroos 2
5 Miroslav Klose 2

Forrás:sport.hir24.hu

Forrás:sport365.hu

A tüntetések visszavethetik a brazilok teljesítményét.....:

Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány úgy véli, hogy a világbajnokság idejére tervezett utcai tüntetéseknek lehet kedvezőtlen hatása a brazil labdarúgó-válogatott teljesítményére.

A 2002-ben világbajnoki címet nyert tréner ugyan nem vitatja, hogy az embereknek joguk van tiltakozni, illetve megfogalmazni, milyen változtatásokat szeretnének, de mint megjegyezte, ezek a megmozdulások talán nem a legjobbkor jönnek.

"Tiltakozások előfordulhatnak" - nyilatkozta a Globo TV-nek Scolari. "Amennyiben ezek békések, úgy hozzátartoznak a demokráciához. Mindenkinek joga van tiltakozni, csak éppen nem biztos, hogy ez a megfelelő időpont."

Szerinte a tüntetések hatással lehetnek játékosai teljesítményére, ezzel együtt ő nem fogja megtiltani, hogy ezekről beszéljenek.

"Válogatott játékosok, akik küldetést teljesítenek. Ők is megnyilvánulhatnak és mondhatják, én is egy jobb Brazíliát szeretnék, csak az nem volna jó, ha ezek miatt zavar keletkezne a mi körünkben" - mondta a tréner.

A vb főpróbáját, a tavaly nyári Konföderációs Kupát végigkísérték a tömegtüntetések. A demonstrálók főként szociális és gazdasági problémák miatt tiltakoztak.

Scolari a tv-interjúban arról is beszélt, hogy Brazíliának jobb munkát kellett volna végeznie az előkészületek során, vb-keretével kapcsolatban pedig megjegyezte: a fejében szinte már teljesen összeállt a névsor, a 23 fős listán csupán két hely kiadó. Kilenc játékost egyébként már múlt csütörtökön megnevezett, egy Sao Pauló-i rendezvényen jelezte, hogy David Luiz, Oscar, Ramires, Willian, Paulinho, Julio César, Thiago Silva, Fred és Neymar biztosan tagja lesz vb-keretének, melynek teljes névsorát május 7-én közli.

A házigazdák válogatottja a horvát, a mexikói és a kameruni csapattal szerepel azonos csoportban a június 12-én kezdődő világbajnokságon.

Forrás: hir24.hu

Ez volt 2010-ben

focivb2014.startuzlet.hu - - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.