Blog cimkék
Tabella

A csoportok végeredményei

A nyolcaddöntők

A mérkőzések időrendben

Negyeddöntő

Döntők

A Csoport:

B Csoport

C Csoport

D Csoport

E Csoport

F Csoport

G Csoport

H Csoport

A góllövő lista>>>>

1 James Rodríguez 6
2 Thomas Müller 5
3 Neymar 4
3 Lionel Messi 4
3 Robin van Persie 4
4 Arjen Robben 3
4 André Schürrle 3
4 Karim Benzema 3
4 Enner Valencia 3
4 Xherdan Shaqiri 3
5 Toni Kroos 2
5 Miroslav Klose 2

Forrás:sport.hir24.hu

Forrás:sport365.hu

Lemondta, Jennifer Lopez nem lép fel a megnyitón.......Mégis fellép J. Lo a vb-nyitányon.........:

Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát.

Az amerikai énekesnő az eddigi információkkal ellentétben mégis vállalja a szereplést a labdarúgó-világbajnokság csütörtöki megnyitóján.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) részleteket nem, csak annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő „produkciós okokból” nem lép fel. Jennifer Lopez sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy a híresség miért marad távol az eseménytől, s csak annyit mondtak, hogy „Jennifer Lopez sajnálatos módon nem lesz jelen a labdarúgó világbajnokság megnyitó ünnepségén”.

A FIFA tájékoztatása szerint a Brazília–Horvátország mérkőzés előtt a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.

Forrás:nemzetisport.hu

Bár Jennifer Lopez korábban kijelentette, hogy ismeretlen okokból kihagyja a ceremóniát, vélhetően a rá nehezedő nagy nyomás hatására döntött úgy, hogy elutazik Brazíliába, s vállalja a szereplést.

Megyek. Még ma este elutazom. Most már bizonyos, hogy ott leszek.” –nyilatkozta még kedden J. Lo az abcnews.go.com-nak.

A We Are One című számot így tehát Pitbull és Claudia Leitte társaságában adhatja elő, amellyel biztosan megosztják a brazilokat. A helyiek szerint ugyanis a dal nem felel meg az ízlésüknek, illetve szinte teljes egészében külföldi előadók adják majd elő.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy Pitbull személyesen kérte fel korábban őt a szám előadására, s számára ez rettentő megtisztelő.

Legutóbb, a 2010-es világbajnokság után Shakira és a Waka Waka hatalmas sikert aratott, s nem kizárt, hogy a We Are One is nagyot robban idén.

Forrás:sport.hir24.hu

Ez volt 2010-ben

focivb2014.startuzlet.hu - - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.