Blog cimkék
Tabella

A csoportok végeredményei

A nyolcaddöntők

A mérkőzések időrendben

Negyeddöntő

Döntők

A Csoport:

B Csoport

C Csoport

D Csoport

E Csoport

F Csoport

G Csoport

H Csoport

A góllövő lista>>>>

1 James Rodríguez 6
2 Thomas Müller 5
3 Neymar 4
3 Lionel Messi 4
3 Robin van Persie 4
4 Arjen Robben 3
4 André Schürrle 3
4 Karim Benzema 3
4 Enner Valencia 3
4 Xherdan Shaqiri 3
5 Toni Kroos 2
5 Miroslav Klose 2

Forrás:sport.hir24.hu

Forrás:sport365.hu

Besorolás nélkül:

Mindenki szoros mérkőzést várt, de sima Holland diadal lett!

A világbajnokság nyitómérkőzése előtt szinte csak az volt a kérdés, hogy a házigazda brazilok milyen arányban fogják a horvát válogatottat legyőzni. Nagy meglepésre azonban a horvátok szerezték meg a vezetést, és egyáltalán nem játszottak aláredendelt szerepben.

A június 12-én kezdődő nyári labdarúgó-világbajnokság előtt utoljára jelentkezünk szubjektív vb-erősorrendünkkel. A power ranking a szerkesztőségen belül leadott egyéni sorrendek összesítéséből áll össze. Az első négy helyezett nem valószínű, hogy meglepetést okoz – ha a legnagyobb esélyesekről esik szó, a brazil, német, spanyol, argentin kvartett kerül elsősorban elő –, mint ahogy az sem, hogy a házigazda selecaót tartjuk a legesélyesebbnek a győzelemre. Anglia még mindig nincs a top 10-ben.

Négy nagy esélyes, öt nagyobb és három kisebb „surranópályás” csapat – no meg a többiek. A pontszámok alapján ezekbe a kategóriákba sorolhatjuk be vb-erősorrendünk utolsó kiadásának szereplőit. Brazília megőrizte a listán első helyét, mint ahogy az első hat helyezett is változatlan maradt az előző rangsorhoz képest – a torna meglepetéscsapata pedig a szavazás szerint a tehetségekkel teli belga válogatott lehet. Lássuk a listát!

Az argentin válogatott korábbi középpályása, az 1978-ban világbajnoki címet szerző Osvaldo Ardiles úgy véli, Lionel Messi, a Barcelona négyszeres aranylabdás támadója manapság jobban élvezi a játékot hazája nemzeti csapatában, mint a katalánoknál. A 61 esztendős sportember a brazíliai vb kapcsán derűlátó, szerinte honfitársainak minden esélye megvan a végső győzelemre.

A karácsony akkor kezdődik, ha a tv-ben elkezdik nyomni a szokásos, cuki télapós Coca-Cola-reklámot, a vb pedig akkor, ha a McDonald's elkészül a szokásos videójával. Most az 1994-es élményt próbálták felidézni az amerikaiak. Sikerült!

Videó>>>>

Lionel Messi, a világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott első számú sztárja az ESPN televíziónak nyilatkozva elmondta, nagy vágya, hogy felemelhesse egyszer a vb-trófeát.

Büszkén jelenthetjük, hogy a brazíliai labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának minden fontos mérföldkövét szoros emberfogással követtük végig. Beszámoltunk Jennifer Lopez és Pitbull közös produkciójának, a We Are One fogantatásáról, a készülő klip forgatásáról és most a napokban elkészült kísérőfilm megjelenéséről is. Jól nézzék meg, hiszen ezt a klipet fogják látni a torna hónapja alatt minden áldott nap.

2014. január 23. óta köztudott volt......

Ez volt 2010-ben

focivb2014.startuzlet.hu - - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.